MASTERHAUS Online - Електронен магазин за строители, майстори и “направи си сам” любители

Представяме ви MASTERHAUS Online

Електронен магазин за строители, майстори и “направи си сам” любители.

www.masterhaus.bg

 

 

Имаме удоволствието да представим на вашето внимание най-новото попълнение в разрастващото се семейство на българския хипермаркет Masterhaus, търговска марк ана фирма "Бошнаков"ЕООД, a именно - Masterhaus Online .

 

Електроннният магазин е разработен с много внимание и усърдие, с цел даотговори ефективно на нуждите на вас нашите клиенти.

 

Превърнала се в синоним на професионализъм, сигурност, коректност и доказано качество на предлаганите стоки,  фирма “Бошнаков” ЕООД е безспорно тодоказателство, че стремежът към постоянно развитие и усъвършенстване са движещата сила на успешния бизнес.

 

Създавайки Masterhaus Online, ние използвахме придобитите в годините познания и опит , с желание да отговорим на вашите очаквания за високо ниво на обслужване и да удовлетворим нарастващата нужда от надежден и разпознаваем електронен магазин, предлагащ стоки за строителството, ремонта, дома и градината.

 

Разбираме, че забързаният ритъм на съвременния начин на живот налага нов модерен прочит на вече познатите методи за пазаруване и затова се надяваме посредством Masterhaus Online да ви помогнем да спестите време, нерви и средства.

 

Наш основен стремеж е да ви предложим нужното разнообразие от артикули на конкурентни цени, затова нашите служители следят развитието на пазара и ежедневно допълват наличните продукти с нови и многообразни предложения, гарантирайки ви богатизбор.

 

Същевременно удобството и спокойствието на нашите клиенти са от особено значение за нас, затова сме заложили на сигурни и доказани партньори, които да осигурят доставянето на поръчаните продукти до вашия дом или офис в най- кратките указани срокове.

 

На ваше разположение е и нашата национална линия - 0700 10 321, където винаги може да зададете въпрос, да споделите мнение или да получите помощ за осъществяването на поръчката ви.

 

Нашите оператори са на ваше разположение от Понеделник до Петък от 8:00 до 17:00 часа  и с най-голямо удоволствие ще откликнат на всяко ваше запитване.

 

Masterhaus Online е нашата нова стъпка по пътя на успеха. Вървете редом с нас!





{START_COUNTER}