сряда, 23 октомври 2013 г.

Schaffen Sie Kunst zu Hause – 14 kreative Ideen, wie man Kunst aufhängt

Schaffen Sie Kunst zu Hause 14 kreative Ideen, wie man Kunst aufhängtSchaffen Sie Kunst zu Hause 14 kreative Ideen, wie man Kunst aufhängt Schaffen Sie Kunst zu Hause. Ihre Wand ist irgendwie zu langweilig? Mit den kreativen Ideen unten können Sie Ihrer Wand einen Hauch Lebendigkeit verleihen. Ein allgmeiner Tipp: Legen Sie Ihre Arrangierungen auf den Boden und nehmen Sie ein Bild auf. Betrachten Sie die Sachen lange Zeit, bevor Sie diese in der Tat auch benutzen. Schaffen Sie Kunst zu Hause Was brauchen Sie dazu? 1. Bilder 2. Geweih und Masken 3. Kreativität 4. Regale So werden Sie sich viele unnötige Löcher in der Wand ersparen. 1.  Hängen Sie ein Bild an die große Wand und machen Sie mit kleineren Bildern an den Seitenwänden weiter. Wahrscheinlich lassen sich sehr kleine Stücke in den Ecken anbringen. Ein dramatischer Hintergrund 2. Ein dramatischer Hintergrund Marmoriertes Geschenkpapier wurde in diesem Beispiel benutzt. An den restlichen sichtbaren Stellen hat man die

http://wohnideenn.de/dekoration/10/schaffen-sie-kunst-zu-hause.html

Хотели велинград - Спа хотел велинград

Всеки човек се нуждае от почивка, чрез която да се откъсне за малко от напрегнатото ежедневие. Една такава почивка може да бъде планирана или спонтанна, но и в двата случая рано или късно се стига до въпроса: „Коя дестинация да избера?“ В България има много спа дестинации, които са известни с предлаганите процедури в спа хотели, намиращи се там. Една такава, например е Велинград. Ако сте решили да се отдадете на спа почивка, то Велинград е едно идеално решение! Градът е с население около 25 000 души, намира се в област Пазарджик и е разположен в Южна България. Климатът е планински. Някои от предимствата, които нареждат Велинград сред най-предпочитаните места за избор на спа дестинация са красивата природа, която заобикаля града и множеството минерални извори. Тези благоприятстващи за лечението на голям брой болести климат и минерални извори, правят града един от най-предпочитаните, при избора на хотели Велинград.

http://vipoferta.bg/hoteli-velingrad/‎

Coole Dekoration

Coole DEKO Ideen für das Interieur, Dekoration und Landschaft - cooledeko.de/‎ Schicke Weihnachtskugeln selber basteln Schicke Weihnachtskugeln für den Weihnachtsbaum zu kreieren ist eine der wichtigsten Aufgaben bei jeder

http://cooledeko.de

неделя, 21 септември 2008 г.

Идеи за малката детска стая

малка детска стая - Detska staq
малка детска стая - Detska staq
малка детска стая - Detska staq

Ако детската стая в дома Ви е твърде малка, за да побере всички вещи, опитайте някоя от тези идеи. Те са функционални, забавни и стилни. Така ще спестите част от свободното пространство, което ще можете да ползвате за игра или за поставяне на нова и полезна мебел.

1. Многофункционална пейка

детска стая

Пейката може да се използва за сядане, но можете и да махнете възглавниците, превръщайки я бързо и лесно в ученическо бюро. Освен това вградените в нея рафтчета ще поберат немалка част от вещите на Вашето дете. Пейката има и специално стъпало, за да могат по-малките деца да се качват върху нея по-лесно.

2. Работен кът

детска стая

Дайте на децата си достатъчно пространство, за да творят и учат. Тази инсталирана към стената ъглова работна масичка (бюро) дава много място за това, без да заема твърде много пространство. За по-голяма безопасност и удобство на децата ръбът на масичката е заоблен.

3. Многофункционално въженце

детска стая

Монтирайте стабилно върху стената 2 винта с халка и завържете за тях здраво въженце – върху него можете да закачате с помощта на щипки различни не много тежки предмети – рисунки, картички, украса, учебна програма и прочее.

4. Кубчета - рафтове

детска стая

Научете децата си да почистват след себе си като поставите безопасен за тях нисък шкаф от лек материал. За да ги улесните можете да залепите в дъното на всяко кубче картинка, която да показва на детето кое къде трябва да постави (например картинка със зайче на рафта за играчките и художническа палитра за рафта с материалите за рисуване). Можете да оставите рафтовете отворени или да поставите в тях кошнички за събиране на по-дребните предмети.

5. Рай за домашните

малка детска стая - Detska staq

Специалният ъгъл с бюро дава достатъчно място за поставяне на всички пособия без да заема много пространство. Тук масата отново е монтирана стабилно за стената с помощта на специални скоби. На стената до бюрото можете да поставите магнитна дъска, за да може детето да организира по-лесно нещата си.

6. Използвайте гърба на вратата

малка детска стая - Detska staq

Ако търсите допълнително място за поставяне а вещите, не забравяйте за гърба на вратата – тук можете да монтирате магнитна дъска за бележки, както и кукички за закачане на дрехи и чанти. Не забравяйте, че ако ще поставяте по-тежки предмети върху вратата (например ученическата раничка), кукичките трябва да са още по-здрави и да са монтирани още по-стабилно.

7. Многофункционална дъска на леглото

малка детска стая - Detska staq

Дълбоките рафтчета, вградени в дъската на леглото, дават допълнително място за поставянето на будилника, книгите и други подръчни вещи. Не поставяйте обаче остри и тежки предмети, защото има опасност те да паднат върху детето. Колкото е по-дълбок всеки рафт, толкова по-малък е шансът от инцидент.

8. Дрехи за всеки ден

малка детска стая - Detska staq

Улеснете сутрините за себе си и за Вашите деца. Шкаф със 7 чекмеджета, надписани за всеки от дните на седмицата, ще Ви помогне да организиране дрехите и пособията на детето си бързо и лесно. Сутрин то трябва само да отвори съответния шкаф и да вземе дрехите в него.

9. Шкафчета с картинки

малка детска стая - Detska staq

Ето още един начин на приучите детето си да събира разхвърлените си вещи. Шкафът е с чекмеджета, направени от лек материал, върху предната част на които е монтирана табелка с името (или съответна картинка) на неговото съдържание. Така детето ще знае къде може да постави дадена играчка след като я използва.

10. Специални зони

малка детска стая - Detska staq

Създайте специален дизайн за специалните зони в детската стая. Това може да е например място, където Вашето дете ще се преоблича и ще пробва различни дрешки пред монтираното на стената огледало. То може да се превърне и в театрален кът за дегизиране и игра.


Източник: www.bhg.com

вторник, 16 септември 2008 г.

Пространството в детската стая

детската стая Detska staq
То трябва да е функционално, с малко мебели и не на последно място - безопасно


Уважавайте личното му пространство
През зимата децата прекарват по-голяма част от времето си вкъщи, затова е важно да оформите тяхно специално пространство. Това може да е отделна стая или част от друго помещение, което да оформите като детски кът. Предлагаме ви няколко полезни съвета за доброто обзавеждане на детското кътче.

Едно от най-важните неща е стаята или мястото да са функционални. Помнете, че ще ви се налага често да почиствате. Важно е това да става бързо и лесно. Добре е подът да е изработен от подходящ материал. Винилови настилки, в най-различни цветове и шарки, са много подходящи, а килимът ще се вписва идеално в уютни места като кът с книги или играчки.

Друг вариант за подова настилка са съединяващите се гумени пъзели, които се предлагат в магазините в разнообразни ярки цветове с изрисувани числа, букви и картинки.
Проявете въображение и изрисувайте стените на детската стая. Можете да използвате любими герои на детето или някакви фантастични сюжети. Невероятно удоволствие ще доставите на малчугана, ако го оставите и той да рисува.
Мебелите в детската стая трябва да бъдат подвижни и лесноприспособими, а материалът, от който са направени, да е здрав и устойчив. Обзавеждането на детската стая трябва да позволява да се съхраняват играчките на детето и да осигурява достатъчно пространство, където то може да играе и да се занимава. Много полезно би било за учениците, ако бюрата им имат отделно шкафче или етажерка за боите, четките, комплектите по труд и техника и други подобни принадлежности.

Друга основна характеристика на детското помещение е то да е безопасно. Добре е да захванете високите етажерки и шкафове със здрави болтове към стената, за да предпазите детето от инциденти. Поставете любимите му играчки на леснодостъпно място, за да не се излага на риск, когато ги взема, за да си играе с тях. Желателно е шкафовете да нямат вратички, на които хлапето може да се удари.

И не на последно място, уважавайте личното пространство на вашето дете. То също има право на това. Оставете го да подрежда стаята си, както желае и не налагайте винаги своето мнение.
Източник: udoma.com